Hos oss

 

Här är vi som tar hand om kenneln Daniel & Linda. Vi är sambos sedan 4 år , vi bor på Albo Gård som ligger utanför Avesta i södra Dalarna.  Jakten har legat mig varmt om hjärtat ända sedan barnsben, sedan har jag gått jakt o fiske guide gymnasium samt varit jaktelev ett år. Har sedan jag köpte min första hund förstått att börjar man jaga meden egen hund så kommer man alltid att göra det.

Att starta en kennel med en egen avelstrategi som man själv tror på har varit en dröm sedan länge, jag tog första steget för två år sedan när jag köpte Quincygårdens Nadja (Naja) i Borlänge.
Tänkte att om hon blir bra så har jag en grund att stå på. Nu visade det sig att Naja hade det som jag sökte i en bra tik. Stor jaktlust, tidig jakt och ett glatt humör. Så då bestämde jag mig för att para henne. Detta är nu gjort och hon har fött sin första kull. Kennelnamnet "Skalltorpets" har egentligen ingen naturlig bakgrund utan jag tänkte att jag skulle ta något som klingar med vad hundarna betyder i mitt liv. Det som klingar med skogen och jakten blev då(skall) och att mestadels av tiden som hundägare så har man hunden hemma(torpet). Där den fyller den sällskapliga biten.
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Danne

 

070-2360898

danne@skalltorpets.se

 

SKALLTORPETS KENNEL

ÖSTSIBIRISK LAIKA

                                                                                               copyright skalltorpets kennel